На саміті G20 у Гамбурзі Путіну нагадали про прапор України і про українських солдатів

Дата: 07.07.2017
Автор:

У німецькому Гамбурзі, де 7 липня розпочався саміт Великої двадцятки, розмістили плакати з портретами українських військових, волонтерів та медиків, які протистоять російській агресії проти України.

Проект “Уважно подивіться в ці обличчя” (Look closely at their faces) був заснований УКМЦ, посольством України в США і фотографом Романом Ніколаєвим у вересні 2016 року.

На сайті проекту можна докладніше дізнатися про кожного учасника.

“Цей проект має дуже важливу мету – нагадати лідерам вільного світу, що Україна в 1994 році отримала гарантії безпеки за Будапештським меморандумом, коли віддала третій за величиною у світі ядерний арсенал. А тепер мужньо протистоїть російській агресії і захищає кордони цивілізації”, – зазначив співзасновник УКМЦ Геннадій Курочка.

Саміт G20 – це вдала можливість для світових лідерів “змусити Росію зупинитися і почати діяти в правовому полі”, вважає співзасновник УКМЦ Наталія Попович.

Окрім того, деякі учасники саміту відзначли як “супертролінг” з боку німецьких організаторів, які оформили коридор, яким ішли всі керівники, включно з Путіним, в українських, синьо-жовтих кольорах…

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру