Поруч з українськими військовими на параді у День Незалежності пройдуть і солдати НАТО

Дата: 30.06.2017
Автор:
Згідно з указом Президента України “Про відзначення 26-ї річниці Незалежності України”, на вулиці Хрещатик та майдані Незалежності у столиці України відбудеться парад військ, заявив міністр оборони Степан Полторак під час перебування у Брюсселі. Про це у п’ятницю, 30 липня, повідомила прес-служба Міноборони .

“Зараз Збройні сили України активно готуються до параду. Окрім урочистого проходження військ, ми плануємо підготувати виставку найсучаснішої зброї, розробленої впродовж останніх трьох років. Під час робочої поїздки до штаб-квартири НАТО та двосторонніх переговорів з іноземними колегами я запросив їх в Україну на День Незалежності. Мова йде про представників країн, з якими співпрацюємо для того, щоб вони також разом з нашими військовими взяли участь у військовому параді з нагоди 26-ї річниці Незалежності України”, – розповів Полторак.

За словами глави українського оборонного відомства, планується, що іноземні військові підрозділи братимуть участь у параді у складі самостійних парадних розрахунків.

“Якщо говорити про литовсько-польсько-українську бригаду, то вона йтиме окремим підрозділом, інші підрозділи планують брати участь самостійно. Це будуть нововведення, які мають цікавити українців, та серйозно підняти моральний дух наших військових”, – зазначив міністр оборони.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру