У Черкасах готуються до відкриття дитячого національно-патріотичного табору “Джура”

Дата: 24.06.2017
Автор:

З початком літа починаються і шкільні канікули у дітей. А у батьків з’являється бажання, щоб їхня дитина відпочила від шуму, гаджетів та оздоровилася за межами міста. Чим не привід знайти такий дитячий табір, де дитина кожного дня буде зайнята цікавою та насиченою програмою, жити в комфортних умовах і постійно перебувати поруч з відповідальними наставниками…

Національно-патріотичний табір “Джура” вже протягом кількох років впроваджує та успішно реалізує козацьку систему виховання. Концепція табору спирається на досвід фахових педагогів та спеціалістів із роботи з дітьми, а також учасників АТО, волонтерів і громадських діячів. Табір проводиться в дитячому оздоровчому комплексі “Придніпровський” с. Благодатне (попередня назва – Чапаєвка). Розміщення в сосновому лісі, на лівому березі р. Дніпро, чудово сприятиме відпочинку та оздоровленню.

Вашу дитину очікує: страйкбол, смуга перешкод, скеледром, сплави на човнах, туризм, основи самозахисту, тренінги з лідерства, спілкування англійською, долікарська медична допомога.

Три зміни по 14 днів:

1 зміна з 03.07 по 16.07

2 зміна з 18.07 по 31.07

3 зміна з 03.08 по 16.08

Вікова категорія дітей: від 10 до 16 років.

 Кожен день – це перемога над собою для кожного, хто потрапив у табір “Джура”. Це вдосконалення своїх фізичних можливостей та знань.Сьогодні діти мають рости в атмосфері патріотизму та любові до України, адже вони – те покоління, якому вже завтра будувати нову, насправді незалежну державу.

Набір триває! Контактні телефони для запису та інших запитань:  0934908453, 0681400884

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру