США зберігатимуть і посилюватимуть санкції проти РФ, поки росіяни не приберуться з українського Донбасу

Дата: 21.06.2017
Автор:

Спікер Білого дому Шон Спайсер заявив, що адміністрація США збереже санкції проти Росії, поки Кремль не виведе свої війська з Донбасу, передає УНІАН.

“Я маю на увазі, що одна з причин, чому запроваджені санкції, полягає у тому, що до того часу, поки вони не підуть зі сходу України, ми збираємося і надалі зберігати санкції стосовно Росії. Ми вважаємо, що це є частиною України, і з цієї причини ці санкції зберігатимуться, і це, очевидно, було темою, яка обговорювалася з президентом сьогодні. Ми продовжимо відстоювати це”, – наголосив він, коментуючи нові санкції проти РФ.

На питання, чи підтримує президент Дональд Трамп позицію, що Росія є агресором у конфлікті на Донбасі і повинна покинути територію України, Спайсер відповів: “Я вважаю, що ми дали чітко зрозуміти – що так, очевидно”.

Нагадаємо, що Міністерство фінансів США розширило список російських компаній і фізичних осіб, на яких поширюються нові санкції. У Москві пообіцяли підготувати відповідні заходи на нові санкції.

20 червня в Білому домі відбулися переговори президента Порошенка з президентом США Трампом і віце-президентом Майком Пенсом.

Петро Порошенко після переговорів з Дональдом Трампом заявив, що Київ отримав тверду підтримку зі сторони Вашингтона. За його словами, дав доручення розширити співпрацю з Україною у військово-технічному напрямі.

www.nv.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру