СБУ закликає до інформаційної протидії російській агресії

Дата: 20.06.2017
Автор:

Голова СБУ Василь Грицак запросив до діалогу та спільної співпраці у сфері забезпечення національної безпеки України експертів, юристів, журналістів, громадських активістів.

Про це інформує у вівторок, 20 червня прес-центр СБУ.

 Зазначається, що кінцевою метою є “розробка пропозицій для удосконалення законодавства України шляхом надання правової оцінки всім формам та методам ведення гібридної війни, закріплення відповідальності фізичних і юридичних осіб, які свідомо беруть у ній участь в інтересах російського агресора”.

“Кожен патріот України може залишати свої пропозиції стосовно переліку діянь, що становлять загрозу національним інтересам України та вимагають правового реагування, на спеціально створеній сторінці Платформа Змін  у Facebook https://www.facebook.com/platformazmin/ чи надіслати на електронну пошту platformazminsbu@gmail.com”, – повідомляє СБУ.

Після опрацювання отриманих пропозицій з урахуванням власного досвіду СБУ та передових юридичних практик країн ЕС і США у сфері протидії гібридній війні Служба безпеки України ініціюватиме низку комунікаційних майданчиків для публічного обговорення запропонованих змін до законодавства України.

Як відомо, раніше Грицак заявив, що українське суспільство, і зокрема медіа, повинні об’єднатися проти “п’ятої колони”.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру