Командувач Нацгвардії: “Як тільки візьмемо під контроль кордон з Росією – з бойовиками навіть воювати не доведеться…”

Дата: 16.06.2017
Автор:

Нацгвардійці чекають...

Як тільки Україна візьме під контроль східний кордон з Росією, тоді з місцевими бойовиками українським силовикам навіть воювати не доведеться – без підтримки Москви вони не становлять загрози. Про це заявив командувач Національною гвардією України генерал-лейтенант Юрій Аллеров, пише Сегодня.

За словами генерал-лейтенанта, обдурені російською пропагандою мешканці Донбасу вже відчули на собі, що з себе представляє “русский мир”.

“Я знаю там багатьох людей. Майже без перерви був там 1,5 року, а так, вважайте, весь час на Сході … І там досить багато українських сіл, люди в яких говорять українською мовою … Це наші співгромадяни.

Кинути їх – це якось не по-людськи, не по-християнськи. Вони були вже залякані російською пропагандою, яка ще з Майдану показувала їм абсолютно альтернативну “реальність”. Все, що було на Майдані, для них – це зло. Всі , хто там був – “майдануті”, за винятком “Беркута”.

Людей штовхали до висновку: краще відокремитися і йти до Росії. Але сьогодні вони відчули на собі, що таке російська агресія”, – розповів Аллеров.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру