Дмитро Ярош: Для блискавичної військової операції по звільненню Донбасу потрібна тільки політична воля. Армія до цього вже готова

Дата: 03.06.2017
Автор:

Збройним силам України буде під силу провести миттєву військову операцію зі звільнення Донбасу від терористичних організацій “ДНР” і “ЛНР”. Про це в інтерв’ю газеті День розповів радник начальника Генерального штабу України, нардеп Дмитро Ярош, передають Патріоти України.

“Провести свого часу, коли ми будемо готові, миттєву військову операцію по східних окупованих районах Донецької та Луганської областей – це нам під силу”, – зазначив він.

За словами Яроша, для проведення такої операції потрібна лише політична воля. При цьому він визнав, що окупований Росією Крим звільнити аналогічним способом буде складніше.

“Я розумію, що Крим військовим способом після того, як Росія перетворила його на величезну військову базу, звільнити буде важко”, – підкреслив радник глави ГШ України.

Він також розповів про свою основної функції в Генштабі.

“У мене дуже конкретні функціональні завдання. Я координую діяльність добровольчих формувань і командування антитерористичною операцією. До нас прислухаються, нас залучають”, – зазначив Ярош.

“Зрозуміло, що я там часто маю свою точку зору, але справа командування – прислухатися до моїх порад чи ні. Хоча, чесно кажучи, коли я щось раджу, то воно так і трапляється”, – додав він багатозначно.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру