ЗСУ знову просунулися в бік Дебальцевого, вибивши ворога з його позицій

Дата: 25.05.2017
Автор:

Речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник підтвердив, що українські військові зайняли нові позиції на Світлодарській дузі. Про це він заявивши на брифінгу в четвер, 25 травня, повідомляє видання Новинарня.

“Згідно з мінським домовленостями, Збройні сили України та інші військові формування, залучені в АТО, чітко дотримуються режиму припиненням вогню і виконання мирного плану Президента. У той же час, як неодноразово було сказано, ми залишаємо за собою право відповідати на ворожі обстріли з боку російських окупаційних військ.

Йдеться про безпосередні атаки на наші опорні пункти, про обстріл з важкого озброєння в разі, коли ми можемо ідентифікувати вогневу точку противника, і ми будемо знати, що вона буде за межами населеного пункту, то зможемо вести туди вогонь …

Ситуація на лінії розмежування може бути досить динамічною. Якщо підрозділи вступають в бій з противником, можлива контратака, в результаті якої певні території можуть переходити з рук в руки, і це абсолютно ясна річ для людей, які знаються на цій справі. Хочу зазначити, що йдеться про Світлодарську дугу”, – сказав полковник.

За словами спікера, Збройні сили зайняли позиції на території, яка за мінськими угодами, повинна знаходитися під контролем української сторони, як і місто Дебальцеве.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру