ЗСУ не наступає, але жорстко карає кожну спробу ворога смикнутися проти України…

Дата: 20.05.2017
Автор:
На даний момент сили АТО з огляду на домовленості не можуть проводити повномасштабний наступ заради звільнення окупованих територій Донбасу, але існує й інша тактика вирішення проблеми.

 Про це в коментарі “Обозревателю” розповів керівник асоціації “Союз учасників миротворчих операцій”, військовий експерт Сергій Грабський, повідомляють Патріоти України.

“Проводити повномасштабні бойові операції не можна, але проводити локальні, тиснути на больові точки супротивника, цілком. Цьому і вчать в НАТО. Ми знаходимо центр застосування зусиль противника і при натисканні на нього стійка оборона ворога просто завалюється. Наші намагаються проникнути на окуповані території, максимально поліпшити свої позиції, ускладнити матеріально-логістичну складову оборони противника. Це те, що ми можемо сьогодні собі дозволити, і що є доречним “, – сказав Грабський.

 Військовий пояснив, що коли оборона противника ослабне в достатній мірі, то українські сили зможуть проводити локальні операції, витісняючи противника або створюючи для нього такі умови, щоб він не міг утримувати окуповані міста, залишаючи їх з власної волі.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру