У Черкасах пройде благодійний концерт, кошти від якого спрямують на відкриття у місті реабілітаційного центру для важкопоранених АТОвців

Дата: 17.05.2017
Автор:

Вже четвертий рік в Україні ведеться війна. Вона забирає найкращих, калічить і руйнує життя найсильніших.
Бійці, що отрималитравми в зоні АТО, часто залишаються сам на сам зі своєю проблемою…

24 травня в Черкаській обласній філармонії Фонд братів Кузьміних проводить благодійний концерт “З вірою в Україну”, метою якого є допомога нашим важкопораненим бійцям та об’єднання усіх небайдужих довкола ідеї відкриття реабілітаційного центру в місті Черкаси для безкоштовного лікування наших захисників.

На концерті з вітальним словом виступлять вчорашні важкопоранені воїни, які за допомогою Благодійного Фонду повернулися до повноцінного життя. Крім того, будуть присутні очільники служб і відомств, що безпосередньо пов’язані з війною на Сході України.
Це саме той випадок, коли концерт не тільки можна, а й потрібно відвідати!

Мета концерту шляхетна – всі кошти, зібрані на ньому, будуть спрямовані на подолання наслідків російської агресії в Україні та закупівлю медичного обладнання для майбутнього реабілітаційного центру.

У програмі – виступи Народних артистів України Тараса Петриненка та Тетяни Горобець, співака і композитора Сергія Доценка, лідера гурту “The ВЙО” Мирослава Кувалдіна.

Ведучий концерту – Заслужений артист України Дмитро Оскін.

Сердечно запрошуємо долучитися до доброї справи. Час творити добро! А пісня – то рятівна і цілюща сила в нашій добрій справі, яка надихає на нашу перемогу!

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру