Український безпілотник “Лелека” скинув 9 травня на окуповану Горлівку дві тисячі листівок “Вибили фашистів – виб’ємо і рашистів”

Дата: 10.05.2017
Автор:

"Лелеку", яка несла звістку українцям в окупованій Горлівці, ворог не зміг зупинити...

Український безпілотний апарат “Лелека” злітає в небо. Завдання “Лелеки” – принести звістку в окуповану Горлівку – патріотам, які чекають повернення України. На борту – 2000 листівок патріотичного змісту…

“Як би там мізки не промивали, але це – частинка надії. Її люди, в принципі, і тримаються. Ось і допомагаємо їм триматися”, – розповідає аеророзвідник “Сом”. На лінії зіткнення безпілотний літальний апарат піддається впливу ворожих засобів радіоелектронної боротьби. Аеророзвідник “Снігур” пояснює: “Росія не шкодує для них такої техніки і своїх солдатів”. “Лелека” ж наполегливо йде до мети.

За польотом спостерігає Володимир Весьолкін, житель Горлівки, який захищав Україну, а нині – очолює військово-цивільну адміністрацію селища Зайцеве. Він зазначає: “Там багато наших людей, просто вони думки свої не озвучують, це дуже небезпечно для життя, здоров’я, свободи. Тому чекають і, думаю, що нашим людям буде тепліше, що їх не забувають, про них думають”.

“Лелека” досягає центральної площі міста, де саме проводить мітинг окупаційна влада. Тисячі звісток з вільної України спускаються з неба, після чого безпілотник успішно повертається до місця запуску. Своє завдання він виконав: показав українцям в окупованій Горлівці, що Україна пам’ятає їх, і нагадав: “Вибили фашистів – виб’ємо і рашистів”.

5 канал

Горлівка. Зліва на фото - ворожа військова техніка. Фото зроблене з українського безпілотника за хвилину до скидання листівок...

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру