Українець проїхав 14 країн світу на велосипеді

Дата: 04.05.2017
Автор:
Руслан Вєрін здолав 14 629 кілометрів на велосипеді. Об’їхавши 14 країн на двохколісному, чоловік днями дістався до кінцевої точки своєї подорожі – Сінгапуру. Там його урочисто зустрічав “Український клуб”. Про це учасники повідомили на своїй сторінці у Facebook.

Розпочав свою подорож велосипедист з Одеси. А згодом сторінками його неймовірного маршруту стали такі країни, як Молдова, Румунія, Болгарія, Туреччина, Іран, Пакистан, Індія, Непал Індія, Мьянма, Таїланд, Малазія та врешті Сінгапур. Чоловік перетнув конинент на велосипеді. В загальному ж поїздка тривала 190 днів.

Впродовж свого турне Руслан Вєрін розповідав місцевим жителям про Україну та знімав відео про свої враження.

“Зазвичай, люди запрошували додому, дуже дивувались як можна стільки проїхати на велосипеді, – каже чоловік. – Майже усі знають Україну і вважають таку поведінку, силу волі, такий прояв сили та здоров’я нормальним для українця.

Руслан каже, що найважливіше – це настрій, з яким ти берешься за діло, навіть не тренування. І в це дуже легко повірити, бо незважаючи на такий довгий і нелегкий шлях, він повний енергії, позитиву та охоче ділиться цим зі всіма оточуючими.

Зустрічали подорожнього у Сінгапурі “Український Клуб”, Консул України в Сінгапурі та члени громади. “Кульки, стрічки, український прапор та прапор Одеси – усе для того, щоб підбадьорити героя”, – розповідає СВІТUA Тетяна Боярська, медіа-менеджер “Українського клубу”.

Представники української діаспори там чекали Руслана на кордоні Малайзія-Сінгапур ще вдосвіта та разом поїхали на велосипедах до наступного пункту призначення. Маршрут був розроблений таким чином, щоб показати чоловіку всю футуристичну красу Сінгапура. Впродовж фінальних акордів подорожі у 36 кілометрів з ним їхали усі охочі.

“190 днів в дорозі та 14629км до фінішної стрічки! І нарешті я в Сінгапурі! Але досі сам ще не вірю. В такі моменти особливо переповнює гордість за націю. Зараз я в надійних руках наших людей. Буду пізнавати Сінгапур!”, – додає Руслан Вєрін.

СВІТUA 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру