7-9 квітня книжковий фестиваль у Черкасах збере письменників і видавців з усієї України

Дата: 05.04.2017
Автор:

На три дні, з 7 по 9 квітня, фестиваль у Черкасах стане місцем, де ви зможете познайомитися з видавцями, послухати цікаві лекції та провести весело час разом з близькими та друзями.

За словами організаторів,  Черкаський книжковий фестиваль – це зона знайомств, комфорту, відпочинку, розвитку та роздумів, де можна:

  • Познайомитись із представниками провідних українських видавництв та придбати книги за найнижчими цінами.
  • Побувати на прес-конференціях та презентаціях книг сучасних письменників України.
  • Потрапити на освітній майданчик, де проходитимуть лекції від дизайнерів, коучів, істориків, політологів, громадських діячів та інших цікавих спікерів.
  • Відвідати креативні майстер-класи та багато іншого.

Серед іншого цьогоріч на фестивалі будуть такі презентації:

  • Володимир В’ятрович з презентацією книги “За лаштунками Волині – 43″ (субота, зустріч на локації №2 у Філармонії о 17:00)
  • Володимир Тиліщак з презентацією книги “1930 У.С.Р.Р. Повстання”  (субота, зустріч на локації №2 у Філармонії о 15:00).
  • Тетяна Ковтунович з презентацією проекту “Майдан. Усна історія” (п’ятниця, зустріч у бібліотеці ім. Лесі Українки о 18:00).
  • Богдан Короленко з презентацією книги “Наш Крим. Неросійські історії українського півострова” (субота, зустріч у “Буквиці” о 14:00 ).

На книжковий фестиваль у Черкасах, який пройде 7-9 квітня у обласній філармонії, приїдуть письменники і видавці з усієї України. Серед гостей – Василь Шкляр, Дара Корній, брати Капранови, Олександр Михед, Міла Іванцова, Ірен Роздобудько, Мирослав Дочинець, Лесь Подерев’янський та інші.

Повна програма фестивалю – за посиланням: http://cherkasybookfest.org.ua/wp-content/uploads/2017/03/Timetable-of-festival.pdf

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру