Комбат “Червень” з Добровольчої армії Яроша: “Є розуміння, як перемогти. Аби лише була команда…”

Дата: 02.04.2017
Автор:

Комбат Андрій Гергет ("Червень")

Командир батальйону “Аратта” з  Української добровольчої армії Яроша Андрій Гергерт з позивним “Червень” зазначає, що напруга на Донбасі наростає. Про це він заявив у інтерв’ю виданню ONLINE.UA.

“На порядок зараз вони стали агресивнішими. Вони вже вивчили, як з нами воювати. Використовують місію ОБСЄ в своїх ігрищах. Використовують так звані перемир’я для того, щоб агресувати постійно. Для того, щоб зміцнюватися. Для того, щоб натренувати свої навички.

У нас підрозділи збираються на місцях – вони завжди залишаються на місці, вони знають ситуацію, володіють нею. З ними зараз непросто воювати. Навіть ті ідіоти, так звані сепари, вони вже зараз навчилися, вони холоднокровно вбивали … І з ними розмова може бути тільки одна. Їх – тільки ліквідувати, тільки вбивати. З ними нічого вже не зробиш.

Росіяни – вони заїжджають, інструктують, якісь снайпери, новітню зброю свою випробовують. Постійно утилізують свою якусь зброю. Це видно по їх масованих атаках. Наша земля для них – полігон для навчання свого війська. Це відчувається і видно”, –  каже комбат.

Гергерт також розповів, що українські військові знайшли у супротивника слабкі сторони, на яких можна грати.

“Я не буду говорити, які, але так, вони є. Вони абсолютно прогнозовані. Ми чітко розуміємо: ми дуже успішні. Ми – Збройні Сили України, хлопці з СБУ, добровольці – успішні в своїх операціях. Дуже і дуже. І в цей час якраз формується розуміння, як нам це зробити. Як перемогти. Аби була команда, за великим рахунком“, – сказав він.

ONLINE.UA

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру