У Військовій академії в Одесі святкували випуск нових офіцерів розвідки, тилу і десантних військ

Дата: 25.03.2017
Автор:

Вранці 25 березня у Військовій академії Одеси відбувся 146-й урочистий випуск лейтенантів. Лави Збройних сил України поповнив 81 офіцер: десантники, розвідники і фахівці тилу.

Планується, що в кінці літа пройде випуск артилеристів, і загальна кількість випускників академії 2017 року становитиме 150 осіб. Серед випускників, які отримали дипломи сьогодні, – одна дівчина, один відмінник із золотою медаллю (Дмитро Стеха), а також четверо хлопців з червоними дипломами.

Деякі молоді офіцери за міжнародними програмами пройшли навчання в Центрі НАТО в Баварії, військовій академії Сен-Сір у Франції і навіть у британському Сандхерсті.

«Хлопці та дівчата, які випускаються сьогодні – це герої. Вони вибрали свою професію за часів мирної України і стали героями тоді, коли не зрадили свій вибір, не кинули навчання в роки початку російської агресії», – підкреслив у своїй урочистій промові начальник академії, генерал-майор Олег Гуляк.

На відміну від минулих випусків сьогоднішні лейтенанти відправляться в механізовані і десантно-штурмові бригади, а не на бази або склади. Деякі разом зі своїми новими частинами будуть виконувати бойові завдання в зоні АТО.

За словами генерал-майора Гуляка, вже в наступному році академія планує випустити до 500 молодих офіцерів.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру