В Україні створено новий бойовий вертоліт – Kombat

Дата: 03.03.2017
Автор:

Новий вертоліт може знищувати танки і літаки противника.

Держкомпанія Укрінмаш уперше представила легкий бойовий вертоліт КТ112УД або КТ112 Combat. Як повідомляє Укроборонпром, новий апарат був представлений на міжнародній виставці озброєнь IDEX-2017 ОАЕ.

 ”Вертоліт КТ112 Combat розроблений конструкторським бюро Вертикаль. Він оснащений двигуном Rotax-914, який дозволяє набирати швидкість до 200 км/год. Крім того, бойовий вертоліт може бути устаткований протитанковими ракетами Бар’єр-V з лазерним наведенням або іншим протитанковим ракетним озброєнням”, – йдеться в повідомленні.
Також Combat може бути оснащений ракетами Стріла-2 або Голка для ураження літальних апаратів противника і кулеметом ПКТ.
В Укроборонпромі зазначають, що особливістю вертольота став спеціальний комплекс спостереження, який складається з інфрачервоних камер, які можуть бути використані для наведення.
 Як повідомляв Корреспондент.net, раніше в Україні розробили нові ракети калібром 80 мм для нанесення ударів по наземних цілях. Ними будуть озброюватися українські ВПС – вертольоти і літаки.
www.korrespondent.net

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру