Квитки на “Євробачення-2017″ в Києві серед іноземців найактивніше розкуповують британці, німці та… росіяни

Дата: 24.02.2017
Автор:

Україна проведе «Євробачення-2017» на високому організаційному і змістовному рівні. Про це заявив Віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко під час «Години запитань до Уряду» у Верховній Раді України в п’ятницю, 24 лютого.

«За даними НСТУ, станом на ранок п’ятниці вже продано 14 951 квиток на «Євробачення-2017» у 52 країнах світу. 52% придбано в Україні, 48% – за кордоном.  Найбільша кількість квитків реалізована у Великій Британії, Німеччині, Росії та інших країнах. Ми очікуємо прибуття  великої  кількості іноземних гостей», – сказав В’ячеслав Кириленко.

Віце-прем’єр-міністр поінформував, що на проведення міжнародного пісенного конкурсу із державного бюджету виділено 455 млн грн, ще 200 млн грн передбачено київським бюджетом. Кошти в розмірі 4,5 млнєвро на проведення  «Євробачення-2017»  виділяє Європейська мовна спілка.

В’ячеслав Кириленко також повідомив, що ухвалений Урядом у жовтні минулого року план заходів щодо підготовки та проведення міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2017» виконується згідно з графіком.

«Підготовка до «Євробачення» передбачає узгодження практично всіх ключових питань із Європейською мовною спілкою. В Україні зараз постійно перебуває кілька іноземних спеціалістів, які у взаємодії із командою НСТУ готують пісенний конкурс», – зазначив Віце-прем’єр-міністр.

Він також наголосив, що особлива увага приділяється питанню забезпечення безпеки для фанів «Євробачення», а також заходам щодо охорони громадського порядку під час проведення конкурсу.

«Цього року, як і у 2005-му, коли Україна вперше проводила «Євробачення» , – це стане найкраще підготовленим пісенним конкурсом за всю багатолітню історію його проведення», – наголосив В’ячеслав Кириленко.

www.kmu.gov.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру