У Черкасах пройде благодійний концерт на підтримку басиста гурту “Кому вниз”

Дата: 17.02.2017
Автор:

18 лютого в Черкасах відбудеться благодійний концерт на підтримку басиста та ідеолога гурту «Кому Вниз» Сергія Степаненка. Після кількарічного гемодіалізу музикант потребує вартісної операції з пересадки нирки. Захід відбудеться у кінотеатрі «Салют». Початок о 17.00.

Подібні концерти відбулися вже в кількох українських містах. Зокрема, у столиці. У Черкасах концертом опікується організаційний комітет Фестивалю нескореної Nації «Холодний Яр», що вже кілька років відбувається у Кам’янському районі.

На акустичний концерт у Черкасах зберуться митці з усієї України. Зокрема, виступлять соліст гурту «Тінь Сонця» Сергій Василюк та лідер гурту «Широкий Лан» Святослав Бойко. Також зі своєю поезією завітає львівський поет Юрій Руф.

Окрім того, концерт підтримають низка місцевих виконавців: зіграє на унікальному інструменті гуді Антон Стрілець, під гітару співатиме Олекса Хуторний, а Олексій Юрін поділиться власною поезією.

Організатори концерту закликають містян не залишатися байдужими і відвідати концерт, насолодившись мистецтвом і допомігши матеріально врятувати талановитого музиканта.

Під час благодійного концерту кожен також зможе взяти участь в аукціоні. Відомі українці представлять свої картини, книги та диски, які зможуть придбати всі охочі. Кошти, виручені із продажу лотів, підуть на підтримку Сергієві Степаненку.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру