Міністерством оборони заплановано серію тактичних навчань із зенітно-ракетними комплексами, зокрема на межі з окупованим Кримом та на міжнародних навчаннях у Болгарії

Дата: 12.02.2017
Автор:

Міністерство оборони України запланувало у 2017 році проведення на полігонах майже 25 тактичних навчань з зенітними ракетними батареями ЗРК “Бук М1″. Про це повідомила прес-служба Міноборони.

Також впродовж року заплановано близько 50 тактичних навчань з командними пунктами бригад, полків та основними підрозділами, та близько 35 тактико-спеціальних навчань із підрозділами забезпечення.

Зокрема зенітно-ракетні підрозділи ЗРК С-300 візьмуть участь у тактичному навчанні з бойовою стрільбою в рамках багатонаціонального навчання “Сейбер Гардіан – 2017″ на полігоні “Шабла” у Болгарії.

Також на полігоні “Ягорлик” у Херсонській області проведуть бойові стрільби підрозділи, озброєні ЗРК “Бук-М1″.

Також відбудеться низка тактико-спеціальних навчань з виконанням практичних пусків безпілотних літаків-розвідників. До прикладу Повітряні сили Збройних сил України запланували проведення льотно-методичних зборів і льотно-тактичних навчань авіаційних підрозділів з відпрацюванням льотно-тактичних вправ.

Як повідомляли Українські Новини, Міністерство оборони зафіксувало роботу радіолокаційної станції Росії поблизу Одеського газового родовища.

Раніше ВМС заявили про обстріл російськими силовиками літака Ан-26 над Чорним морем.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру