Стартує півфінал українського відбору на Єробачення-2017

Дата: 04.02.2017
Автор:

У суботу, 4 лютого відбудеться перший півфінал національного українського відбору на Євробачення-2017. 

Про це повідомляє сайт телеканалу UА:Перший.

“Перший півфінал національного відбору на Євробачення-2017 відбудеться вже цієї суботи, 4 лютого, о 19:00. Наживо його покаже телеканал UА:Перший – в ефірі та на своєму сайті”, – йдеться у повідомленні.

У першому півфіналі за результатами жеребкування, яке відбулося 20 січня, братимуть участь такі виконавці: група СКАЙ, Рома Веремейчик і група LUMIERE, Monochromea, Laliko, Сальто Назад, MamaRika, TAYANNA та Арсен Мірзоян.

Окрім зазначених виконавців, під час першого півфіналу українського нацвідбору виступить співачка із Грузії Tako Gachechiladze та гурт Naviband із Білорусі. Ці артисти представлятимуть свої країни на Євробаченні-2017.

Цьогорічний національний відбір на Євробачення матиме три півфінали, які відбудуться 4, 11 та 18 лютого. У кожному з цих півфіналів виступлять по вісім виконавців. Ім’я артиста, який навесні представить Україну на пісенному конкурсі, визначиться у фіналі – 25 лютого.

Система голосування на національному відборі залишається такою ж, як і в минулому році: журі виставляють учасникам бали, глядачі голосують шляхом sms, після чого бали від суддів і глядачів підсумовуються.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру