Фейковий “глава” фейкової “ДНР” отримав попередження з Кремля: господарі готові замінити його іншою маріонеткою

Дата: 04.02.2017
Автор:

Представники Міністерства оборони і Генерального штабу ЗС РФ попередили керівників так званої “ДНР”, що в разі втрати контролю над Ясинуватським плацдармом вони будуть зміщені зі своїх посад.

Про це повідомив на брифінгу в суботу речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник з посиланням на дані військової розвідки.

За його словами, військово-політичне керівництво РФ намагається примусити лідерів тимчасово окупованих територій України до активізації бойових дій.

“Вчора у Харцизську вранці відбулася нарада між так званим главою “ДНР” Олександром Захарченком та військовими кураторами з Міністерства оборони і Генерального штабу ЗС РФ. Один із представників Росії в ультимативній формі попередив керівництво так званої “ДНР”, що у разі втрати контролю над Ясинуватським плацдармом останні будуть зміщені зі своїх посад”, – сказав Мотузяник.

Розвідка також повідомляє, що в п’ятницю 8 бойовиків так званого 9 окремого мотострілецького полку морської піхоти “Новоазовськ” самовільно залишили передові позиції зі зброєю.

“Аби зменшити кількість випадків дезертирства у лавах бойовиків, начальник штабу так званої “ДНР” розпорядився встановлювати в тилових районах блокпости з метою виявлення бойовиків, які самовільно залишають бойові позиції”, – сказав Мотузяник.

Як повідомлялося, у п’ятницю Головне управління розвідки заявило, що 2 лютого ватажок бойовиків так званої “ДНР” Захарченко віддав розпорядження відправити на лінію зіткнення особовий склад зі складу підрозділу особистої охорони.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру