На міжнародній виставці озброєнь в Абу-Дабі покажуть броньованого “Барса” з Черкас

Дата: 01.02.2017
Автор:

Українська автомобілебудівна корпорація “Богдан” презентує потенційним замовникам близькосхідного регіону в ході 13-ї міжнародної оборонної виставки IDEX-2017, яка пройде 19-23 лютого в Абу-Дабі (ОАЕ), новий український багатоцільовий броньований автомобіль “Барс-8″ підвищеної прохідності, повідомляє прес- служба корпорації. 

  Автомобіль розроблений на базі пікапа американського Ram – підрозділу Fiat Chrysler Automobiles, має вантажопідйомність понад дві тонни і призначений для перевезення особового складу до 10 чоловік.

Бронеавтомобіль оснащений турбодизельним двигуном 6,7 л американської Cummins Turbo Diesel потужністю 385 к.с. в парі з японською коробкою передач Aisin.

У числі основних переваг “Барса-8″ – і забезпечення протимінного та балістичного захисту за стандартом STANAG 4569 Level 2.

На виставці IDEX-2017 буде представлений зразок “Барс-8″, укомплектований кулеметом 12,7 мм на поворотній турелі. Разом з тим, за даними з відкритих джерел, конструкція бронеавтомобіля передбачає також установку сучасного бойового модуля.

Згідно з озвученими наприкінці 2016 року українським військовим відомством даними, у лютому Міністерство оборони планує розпочати держвипробування “Барса-8″.

ДОВІДКА

ПАТ “Автомобільна компанія” Богдан Моторс “об’єднує виробничі активи одного з провідних українських автовиробників – корпорації” Богдан “(автобусно-тролейбусний завод в Луцьку і завод легкових авто в Черкасах). В даний час АК” Богдан Моторс “просуває на ринок і розробки військового призначення. У їх числі тактичні броньовані “Барс-6″ і “Барс-8″, “Богдан Карго”, санітарний “Богдан 2252″, військовий санітарний “Богдан 2251″.

Міжнародна виставка озброєнь і військової техніки IDEX в Абу-Дабі має статус найбільш впливової регіональної виставки озброєнь і військової техніки. Високий статус виставки забезпечує участь в її роботі лідерів світової оборонної промисловості і вищого військового керівництва десятків держав.

www.delo.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру