Шеврон батальйону “Кривбас” став основою логотипа федерації регбі Кривого Рогу

Дата: 26.01.2017
Автор:

Відомий київський художник Андрій Єрмоленко, автор багатьох башевронів українського війська (шеврон “Укроп”, шеврони батальйонів “Донбас”, “Кривбас”, “Черкаси” та ін.). створив логотип для федерації регбі Кривого Рогу – на основі шеврона “Кривбасу”.

Чому  - пояснює лист, з яким до художника звернулися замовники… Його Андрій Єрмоленко цитує на своїй сторінці у “Фейсбуці”:

“Доброго дня!
Я голова федерації регбі Кривого Рогу, звертаюсь до Вас, як до творця шеврона «Кривбас» с проханням створити нам логотип на основі даного шеврона.

Чому саме на основі шеврона «Кривбас» можу пояснити : коли розпочалась війна зразу сім гравців та тренер відправились на схід захищати країну,а ті що залишились в місті – створили волонтерський рух на базі нашого клубу, троє гравців по цей день стоять в Мар’янці.

Ми єдиний спортивний клуб чи федерація в місті , що проявили свою чітку позицію. І хотіли би щоб символ міста, Козак Ріг – як родоначальник міста та оберіг батальйону Кривбас, був зображений на регбійках наших команд.

Це є важливим для хопців, які пройшли війну. А для дітей, що займаються в наших секціях – це важливий момент у вихованні, бо наша мета полягає в тому, що хай не кожен з них стане професіональним регбістом, але кожен повинен стати гідною людиною та патріотом своєї країни.

Ми можемо на Вас розраховувати?”

Художник відповів патріотам з Кривого Рогу “просто” – потужним за змістом червоно-чорним малюнком логотипа з козаком, який прагне Перемоги…

Ярослав ЗВЕНИГОРА

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру