“Інтеру” довелося вирізати з новорічного телеефіру актора Цапнікова, який у російському фільмі зіграв роль бойовика-сепаратиста фейкової “ДНР”

Дата: 01.01.2017
Автор:

Телеканал «Інтер» вирізав зі свого новорічного концерту російського актора Яна Цапніка. У результаті чого новорічний вогник каналу перетворився просто на нарізку виступів співаків, повідомляють Патріоти України.

Шеф-редактор профільного видання «Детектор медіа» Наталія Лігачова звернула увагу на те, що «Інтер» таки пожертвував Цапніком. «Оскільки він грав головну роль в їх «Залишаємося зимувати», їм довелося вирізати всю акторську сюжетну лінію. І вийшли в ефір із скороченою версією, тільки концертною», – додала вона і привітала всіх пильних глядачів, Нацраду, СБУ і Міністерство культури.

В ефір, тим не менш, пішли пісні здебільшого російськомовні та російських виконавців, які вітчизняним артистам довелося переспівувати.

Нагадаємо, 29 грудня Служба безпеки Україна заборонила в’їзд в Україну на п’ять років російському актору Яну Цапніку, який зіграв «ополченця армії ДНР з позивним «Майор» у фільмі «Військовий кореспондент» і який зіграв головну роль в новорічному вогнику «Залишаємося зимувати», знятому силами телеканалу «Інтер».

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру