Волонтерами на “Євробачення-2017″ у Києві просяться громадяни Ізраїлю, США, Іспанії, Португалії, Австрії, Польщі та Латвії

Дата: 22.12.2016
Автор:

64-річний дизайнер із Великої Британії став найстаршим учасником відбору волонтерів Євробачення-2017, яке відбудеться на початку травня у столичному Міжнародному виставковому центрі. За добу після старту кампанії залучення волонтерів організатори отримали понад 1500 анкет, йдеться на сайті UA:Перший.

Більшість анкет надіслали студенти віком від 18 років. Та у списку потенційних волонтерів Євробачення-2017 є люди й старшого віку, серед яких 64-річний дизайнер із Британії. Переважна більшість заявок – від українців, анкету волонтера заповнили також громадяни Ізраїлю, США, Іспанії, Португалії, Австрії, Польщі та Латвії.

“Ми вражені такою кількістю заявок вже за першу добу відбору волонтерів. Приємно також, що стати волонтером Євробачення в Україні хочуть не лише українці, а й громадяни інших країн. Це показник високої довіри до нас і важливості конкурсу для міжнародної спільноти”, – розповіла виконавча продюсерка Євробачення-2017 Вікторія Романова.

Відбір волонтерів відбуватиметься у два етапи. Перший триватиме до 17 лютого 2017 року. Саме до цього моменту прийматимуться анкети від усіх охочих. Наступним етапом відбору стане проходження співбесіди й тесту на рівень володіння англійською мовою. Далі волонтерів запросять на спеціальні тренінги, де навчатимуть надавати першу медичну допомогу та спілкуватися з гостями конкурсу.

Нагадаємо, 43 країни підтвердили свою участь у Євробаченні-2017, яке у травні відбудеться у Києві. У списку країн-учасниць, оприлюдненому на офіційному сайті Євробачення, є і Росія. Проект державного бюджету України на 2017 рік передбачає виділення 455,7 мільйонів гривень на підготовку та проведення міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017.

Попередньо колишній гендиректор НТКУ Зураб Аласанія неодноразово заявляв, що на проведення Євробачення забрали гроші у суспільного мовлення. Раніше йшлося про те, що церемонію відкриття Євробачення-2017 планувалося провести на території Софійського собору.

Згодом повідомлялося, що жодна з офіційних подій Євробачення-2017 не відбудеться у Софії. Урочисте відкриття Євробачення-2017 планують провести біля Маріїнського палацу в центрі Києва. Загалом у КМДА очікують, що до Києва на Євробачення-2017 можуть приїхати до 20 тисяч людей, за рік – близько 1,3 мільйонів туристів.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру