Футбольні фанати з усієї України пройшлися маршем по центру Одеси

Дата: 13.11.2016
Автор:

Напередодні футбольного матчу Україна-Фінляндія, який проходив на стадіоні “Чорноморець” у Одесі і завершився перемогою України з рахунком 1:0, фанати з усіх областей України пройшлися маршем центральними вулицями міста.

Як повідомляє dumskaya.net, в акції взяло участь більше 500 чоловік.

“Це не простий марш – це Марш Єдності. Багато фанатів приїхало з Луганська, Донецька, окупованого Криму, щоб підтримати Україну, показати, що ми всі єдині. Це в Раді вони не можуть об’єднатися, а прості громадяни плечем до плеча і на фронті, і в мирному житті”, – розповів”представник одеських ультрас Георгій.

Попереду процесії йшли прапороносці з величезними національними прапорами країни, а барабанщики задавали темп для кричалок.

Учасники акції скандували гасла, які більше відповідають маршам патріотичних і націоналістичних організацій, ніж навколофутбольних. Дісталося і Путіну, і “Новоросії”, і москалям.

Обов’язковими атрибутами свята стали фаєри, димові шашки та петарди.

Безпека учасників ходи і городян, які знімали процесію на мобільні телефони, контролювала велика кількість поліцейських і бійців Нацгвардії. У районі “Ірландського пабу” на Дерибасівській українських уболівальників привітали четверо фанатів з Фінляндії з національним прапором.

.Без будь-якої агресії учасники мирно пройшли повз іноземців.

Марш закінчився в парку Шевченка біля пам’ятника Кобзарю, звідки вболівальники вирушили в стадіон на трибуни вболівати за національну збірну.

www.champion.com.ua

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру