У Черкасах відкриється художня виставка, присвячена білорусам, які воювали за Україну

Дата: 09.11.2016
Автор:

11 листопада,  о 16:00 год, в Черкаському обласному художньому музеї відбудеться відкриття художньої виставки під назвою «БІЛОРУСЬ З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ». 

Це – спільний проект українських та білоруських художників, присвячений пам’яті добровольців тактичної групи “Білорусь” 1-ї штурмової роти 5-гоокремого батальйону Добровольчого Українського Корпусу “Правий Сектор” і приурочений до Дня Гідності та Свободи 21 листопада.

На виставці будуть представлені творчі роботи митців (понад 40 живописних полотен) Білоруської Спілки Художників: Генадзь Драздоў, Алесь Суша, Алесь Циркунов, Алесь Пушкін, Андрусь Такіндан, та українського художника Тараса Носара, які, натхненні героїзмом своїх співвітчизників, працювали над картинами в зоні АТО в листопаді 2015-го року, в околицях ДАПу, поблизу с. Піски, Волновахи, Новогродівки і побачили своїми очима дійсність жахливої війни…

Запрошуємо представників обласної, міської та районної влади, представників ЗМІ, волонтерські та громадські організації, ветеранів АТО, а також усіх, хто небайдужий до нашого спільного, болючого, “воєнного сьогодення” , і хто шанує пам’ять Героїв, які загинули за Україну!

Ініціатором та організатором виставки є Міжнародний Благодійний Фонд “Волошка”, Благодійна організація «Центр Допомоги Армії», ГО «Об’єднання бійців реформаторів, КЗ «Черкаський обласний художній музей»» за підтримки Черкаського обласного управління культури та взаємозв’язків з громадськістю.

Слава Україні! Жыве Беларусь!

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру