У Москві пройшов антикремлівський марш

Дата: 04.11.2016
Автор:

У московському спальному районі Любліно пройшла хода російських націоналістів “Русский марш”, приурочена до Дня національної єдності. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Кілька сотень людей з націоналістичними прапорами скандували: “Путін у всьому винен”, “Кадиров нам не герой”, “Чечня нам не указ”, “Сталін кат російського народу”.

За словами одного з учасників акції, вони протестують проти агресивної зовнішньої політики Кремля, війни з Україною і бойових дій в Сирії. Активіст заявив, що поліція вилучила державні прапори України, пояснивши це так: “Щоб не створювати напруженості”.

Відзначається, що учасники акції заявили, що влада РФ витрачає гроші тільки на військові потреби, забуваючи “про потреби російського народу” в сфері економіки, освіти і охорони здоров’я.

За інформацією “Радіо Свобода”, учасники акції вигукували такі гасла, як “Росія буде вільною” і “Скасувати 282″ – статтю Кримінального кодексу про екстремізм. Багато з них були з прапорами Російської імперії, а також червоними прапори з символом “сонцевороту”.

Як повідомляє “Лента.ру”, поліція затримала двох одягнених в балаклави учасників “Російського маршу”. Ще у кількох молодиків правоохоронці вилучили піротехніку і ланцюги. Пізніше стало відомо, що з’явився ще один затриманий – він по гучномовцю закликав колону йти до Кремля.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру