США цікавляться у Росії – чи їй не набридло ще вивозити з українського Донбасу десятки вантажівок з трупами своїх солдатів?

Дата: 04.11.2016
Автор:

Спостерігачі спеціальної моніторингової місії ОБСЄ навіть в умовах обмеженого доступу до зони конфлікту на Донбасі за 2,5 роки (І це тільки офіційно!) нарахувала понад два десятки машин, позначених написом “вантаж 200″, які вивозили зі сходу України загиблих росіян. Про це на засіданні Постійної ради ОБСЄ заявив представник США при Організації посол Даніель Байєр.

“27 жовтня Спостережна місія ОБСЄ в Гуково і Донецьку зафіксувала, як ще один автомобіль для перевезення загиблих, позначений кодом “200″ – для втрат російських військових, – перетинав межу між Росією і територію, утримуваною сепаратистами. І це лише останній з понад двадцяти таких транспортних засобів, зафіксованих за два з половиною роки – лише з тих, що були помічені”, – заявив він.

У зв’язку з цим, він нагадав, що Кремль продовжує заперечувати власну безпосередню участь у конфлікті на сході України.

“Попри те, що Росія у себе вдома визначає злочином дискусії про свої військові втрати в Україні, це не скасовує того факту, що сини Росії продовжують гинути в конфлікті, в якому їхній уряд продовжує заперечувати втрати та свою центральну роль”, – наголосив американський дипломат.

При цьому представник США закликав РФ “припинити насильство та повною мірою виконувати домовленість про відведення військ”.

Нагадаємо, 2 листопада українським військовим вдалося відбити чергову атаку диверсійно-розвідувальної групи бойовиків на луганському напрямку.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру