СБУ отримала повні дані тисячі російських “іхтамнєтів” на українському Донбасі

Дата: 20.10.2016
Автор:

Дані приблизно тисячі добровольців з Росії, які виїхали воювати на Донбас за «русский мир», їх адреси, дані про членів сімей, дружин і дітей опинилися в СБУ, частина їх вже викладена у відкритому доступі. Ще частина поки ніде не засвітилася. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на російські ресурси.

Бойовики підозрюють, що секретні відомості «злили» українським спецслужбам свої ж.

«Я здогадуюся, через кого пішли ці матеріали і чому саме зараз, а не, наприклад, рік тому. Як таке взагалі стало можливо – це ж дуже конфіденційна інформація, яку може надати на себе тільки сама людина. Деякі ті бійці вже звільнилися, деякі ще служать. У будь-якому випадку спливли цілком таємні відомості з їх особистих справ», - цитує видання «МК» колишнього оперативного співробітника Управління «К» ФСБ Росії Ігоря Машкова, який запевнив, що вже не є діючим офіцером і пішов воювати добровольцем

Співрозмовник журналістів також уточнив, що насправді витік стався ще навесні, але заговорили про це відкрито тільки зараз. «Понад півроку тому вперше надійшла інформація з “ЛНР”, що планується така крадіжка. Мені назвали ланцюжок, через кого підуть документи, навіть ім’я передбачуваного зловмисника. Стало відомо, що не сервер зламають, а будуть просто відксерені паперові анкети членів «Союзу добровольців Донбасу», при чому ті, які вони заповнювали особисто, в офісі. Добути таку інформацію дорогого коштує», – повідомив Машков.

Далі, імовірно, наказ «розібратися» був відданий, але подальшу його долю не простежили – безцінна інформація, яку “секретили” бойовики, таки потрапила до СБУ.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру