Терорист “Моторола” загинув від вибуху – в СБУ вважають, що це могли зробити бойовики “ДНР”

Дата: 16.10.2016
Автор:

Для багатьох він був справжнім уособленням "русского міра"...

Топ-новина російських ЗМІ – загибель від вибуху в ліфті одного з ватажків так званої “ДНР” – “Мотороли”. Служба безпеки України припускає, що бойовик “Моторола” ліквідований терористами з угруповання “ДНР”.

Про це повідомив начальник головного слідчого управління Служби безпеки України Василь Вовк під час виставки “Присутність. Докази агресії російських військ на території України” на Михайлівській площі в центрі Києва, передає УНІАН.

“Що стосується громадянина Павлова, який більше відомий як “Моторола”, його зараз шукають, можливо, його соратники вже знищили. Вони знищують один одного. Він підозрюється у тортурах і публічних розстрілах людей. Просто підходив і з пістолета вбивав людей. У нас є свідчення тих заручників, які повернулися”, – зазначив Вовк.

Також представник СБУ наголосив, що терористи не уникнуть покарання за сотні загиблих, потерпілих громадян та їх пошкоджене майно, у тому числі відповідатимуть за злочин проти людяності.

“Все це злочин проти людяності. Я ще раз наголошую, у нас є кримінальна справа, провадження глобальне, за статтею 438, і ми будемо робити все, щоб притягнути всіх винних, в тому числі громадян Російської Федерації, до кримінальної відповідальності”, – сказав Вовк.

З його слів, у разі неможливості притягнення терористів до відповідальності в Україні, можливе звернення до міжнародних судових інстанцій.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру