У Черкасах на Покрову покажуть повнометражний фільм про анексію Криму

Дата: 07.10.2016
Автор:

14 жовтня, на День захисника України, об’єднання кінодокументалістів «Babylon’13» представить у Черкасах повнометражний фільм про анексію Криму. «Крим. Як це було» – це двогодинна стрічка, що розповідає історію офіцерів, солдатів та матросів, які під час захоплення Криму не зрадили свою присягу на вірність народу України.

Уперше з часу кримських подій український глядач має нагоду подивитися у очі людям, що були готові у непростих умовах до останку захищати територіальну цілісність батьківщини і захищають її сьогодні, дізнатися з першоджерела, що діялося на оточених військових базах і блокованих бойових кораблях.

Презентувати стрічку до Черкас приїдуть режисер Костянтин Кляцкін та виконавчий продюсер фільму Сергій Малярчук.

Фільм «Крим. Як це було» увійшов до «Каталогу українських фільмів 2015/2016 рр.», який розповсюджується на кіноринках найбільших міжнародних кінофестивалів Європи. Він також був представлений на Берлінському міжнародному кінофестивалі (Berlinale) в рамках Ukrainian film corner, на фестивалі «Гогольфест». На Rivne International Film Festival «Dream City» стрічка отримала нагороду в номінації «Кращий повнометражний документальний фільм».

Показ відбудеться 14 жовтня о 19:00 в кінотеатрі «Україна». Вхід вільний.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру