На Чернігівщині проведено бойовий вишкіл артилеристів. Реактивні установки “Ураган” готові скинути вогонь на голови ворогів України…

Дата: 03.09.2016
Автор:

На одному з військових полігонів Чернігівщини підрозділи реактивної артилерійської бригади вдосконалили свій бойовий вишкіл, виконавши комплекс вогневих завдань у ході польового виходу. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на прес-службу Міністерства оборони.

Артилеристи відшліфовували професійні навички та вміння у виконанні вогневих завдань бойової стрільби з реактивних систем залпового вогню 9П140 “Ураган” як удень, так і вночі. За словами командирів, екіпажі повинні впевнено діяти саме в темний час доби, оскільки в районі АТО саме в цей час найбільше активізуються російські окупаційні війська.

Виконуючи завдання командування навчань, підрозділи здійснювали вихід у призначені райони полігону, де екіпажі реактивних систем залпового вогню 9П140 “Ураган” і транспортно-заряджальних машин 9Т452 виконували нормативи з опорядження їх боєкомплектом, розгортання батарей, приведення їх у бойову готовність і відпрацьовували вогневі завдання. Крім того, артилеристи попрактикувалися в розгортанні польового табірного містечка й керуванні бойової та спеціальної техніки в польових умовах.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру