У бою в Авдіївській промзоні окупанти втратили трьох бойовиків і “подарували” українцям крупнокаліберний російський кулемет

Дата: 23.08.2016
Автор:

Головною гарячою точкою на донецькому напрямку, як і раніше, залишається Авдіївська промзона і прилеглі райони, зокрема Кам’янка та Новоселівка Друга. Про це повідомив на брифінгу речник АТО Андрій Лисенко.

За його словами, упродовж дня окупанти неодноразово відкривали вогонь із мінометів. Трохи північніше, під ворожий обстріл також потрапив тиловий район українських сил.

“За півгодини по наших позиціях було випущено 40 снарядів зі 122-мм гармат. Через інтенсивне використання боєприпасів у цьому районі командування супротивника перекинуло в район Ясинуватої 7 вантажних автомобілів із боєприпасами”, – повідомив Лисенко.

Також він зазначив, що кілька ворожих обстрілів відбулося і на інших ділянках фронту, зокрема в Луганському, Верхньоторецькому і Пісках, але там ситуація значно спокійніша.

“Головною подією дня на донецькому напрямку вчора було бойове зіткнення сил АТО з окупантами в авдіївській промзоні. На світанку, близько 5 ранку, група супротивника перетнула лінію розмежування і висунулася до наших оборонних рубежів. Ворог почав обладнання позиції на відстані 80 м від нашої.

Туди оперативно вирушили наші бійці і прийняли бій, який тривав 40 хвилин. У підсумку сили АТО знищили трьох окупантів і взяли трофейний 12,7-мм кулемет. З нашого боку – без втрат”, – розповів Лисенко.

Також він додав, що всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 22 ворожі обстріли, зокрема 14 – із важкого озброєння, й 1 бойове зіткнення.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру