Кияни масово підписуються на підтримку зведення в столиці на місці поваленого комуністичного “вождя” пам’ятника захисникам Святої України

Дата: 24.07.2016
Автор:

Ініціативна група “Встановленння пам’ятника захисникам-героям України” рапортує у соцмережі Facebook про перші зібрані 4 000 підписів на підтримку ідеї того, що на місці поваленого під час Революції Гідності Леніна на “Бесарабці” в Києві має постати пам’ятник героям-захисникам української землі – тим, хто пролив за неї кров у різні часи.

На сторінці групи у соцмережі міститься наступний заклик: “Ви пам’ятаєте, як українське суспільство повалило пам’ятник Леніну в Києві, навпроти Бессарабської площі? Ми тоді всі, як єдиний організм, відчули прилив натхнення на великі звершення, ми бачили як все зміниться на краще, ми починали Нову історію.

Немає сенсу зараз розповідати про владу, про чиновників і адміністративні проблеми – є вагомий факт, що вже два з половиною роки в самому центрі Києва стоїть голий постамент. Так і не був закінчений перший крок в написанні своєї історії.

Є можливість завершити розпочате. Ми – ініціативна група волонтерів, громадських активістів та учасників АТО – подали до міської ради Києва пропозицію про встановлення на місці “полеглого вождя” нового пам’ятника. Цей пам’ятник буде присвячений всім захисникам нашої Святої України протягом її жорстокої та важкої історії.

Безумовно, необхідно повністю очиститися від спадщини комуністичної скверни, але Ми доведемо, що українці в змозі не тільки зносити, а й створювати. І створювати не чергові “атракціони”, а майбутні святині.

Зараз проводиться збір підписів киян, Ви можете зустріти активістів на вулицях міста з 10:00 до 18:00. Не пройдіть байдужими.

Історію пишуть переможці, так не давайте нікому іншому відняти у себе це право!”

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру