Російський політолог переконаний: полізши в Україну, Путін прискорив своє падіння

Дата: 23.07.2016
Автор:

Російський політолог Андрій Піонтковський вказав на ознаки швидкої втрати влади президента Росії Володимира Путіна, повідомляють Патріоти України.

“Основний каталізатор цього процесу всередині РФ – це поразка Путіна в Україні. Люди можуть ще дивитися якийсь час Соловйова і Кисельова, але оточенню Путіна, сьогоднішнім “членам політбюро” вже зрозуміло, що “Акела промахнувся”. Ви ж пам’ятаєте, що було навесні-влітку 2014 року, які наполеонівські плани: “Новоросія”, 12 областей, коридори, вихід до моря… Все це зруйнувалося, тому що ніхто ці маячні плани не підтримав – ні українці, ні, що найболючіше для Москви, росіяни в Україні”, – відзначив політолог.

За його словами, військова агресія РФ в Україні не знайшла значної підтримки і серед росіян.

” І де ті добровольці, котрі готові воювати за “російську ідею”, за “російський мир”? Потік дегенератів “моторИл” виявився дуже обмеженим. Подібні провали зазвичай призводять до падіння диктатора”, – вважає політолог.

Він підкреслив, що уповільнений палацовий переворот в Росії вже триває більше року.

“… це виклик силовиків Путіну щодо Чечні та щодо Кадирова в ході розслідування вбивства Нємцова; це війна Бортнікова з Бастрикіним (голови ФСБ і Слідчого комітету РФ, – “Апостроф”) навколо кришування кримінального бізнесу”, – пише Піонтковський.

Також він порівняв дані події з останніми місяцями життя правителя СРСР Йосипа Сталіна.

“… запекла боротьба Берії проти Абакумова, Ігнатьєва проти Власика. Боротьба за владу між собою всіх силових структур, які зрозуміли, що диктатор ослаб, диктатор вмирає. Наш теперішній диктатор вмирає не фізично – він плаває, в хокей ночами грає з холуями. Але політично він вже помер”, – підсумував російський політолог.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру