Пропагандиста сепаратизму з Харкова, якого витурила навіть Росія, арештувала СБУ

Дата: 05.07.2016
Автор:

Затриманий прокремлівський пропагандист з Харкова Андрій Бородавка, який перебував у розшуку і переховувався в РФ. Тепер він детально розповідає cлідчим СБУ про своїх дружків і господарів.

Про це повідомляє прес-служба Служби безпеки України.

Співробітники СБУ провели спецоперацію, внаслідок якої Бородавка був дискредитований перед його кураторами з російських спецслужб і депортований в Україну, зазначає джерело.

Пропагандиста затримали в аеропорту Бориспіль.

Бородавці повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 110 КК (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України).

“Він активно співпрацює зі слідством і дає свідчення щодо головних функціонерів сепаратистсько-колабораціоністичного руху і їх російських кураторів”, – стверджують у Службі.

Відомство обіцяє завершити досудове розслідування “протягом декількох днів”, після чого передати справу до суду.

Раніше ЗМІ неодноразово повідомляли про проросійську спрямованість діяльності “журналіста” Бородавки, який активно висловлювався на підтримку сепаратистів Донбасу як на території України, так і в пропагандистських телепередачах в Росії. Також він був помічений серед ініціаторів ідеї про створення “Харківської народної республіки”.

За повідомленням www.liga.net. Фото з мережі Інтернет – Бородавка любив позувати з російськими триколірними прапорцями, задираючи на їх честь великого пальця на руці…

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру