У Навчальному центрі під Черкасами випробовують нові турецькі бронемашини для українських прикордонників

Дата: 29.06.2016
Автор:

Випробування командно-штабної машини Turkar CCVTECH і автомобіля підвищеної прохідності Turkar Buffalo турецького виробництва стартували на базі Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Держприкордонслужби імені генерала-майора І. Момота в Оршанці.

Апробація техніки проходить за участю досвідчених фахівців автомобільного та бронетанкового забезпечення Адміністрації Державної прикордонної служби України. Крім того, до заходу долучилися представники Міністерства оборони України, Національної гвардії України, Національної поліції України та представники заводу-виробника.

Метою випробувань прототипу командно-штабної машини і автомобіля підвищеної прохідності Turkar є перевірка експлуатаційних характеристик і отримання інформації щодо зміни кількісних і якісних показників технічного стану і надійності об’єктів у різних умовах експлуатації для визначення особливостей його експлуатації за результатами отриманого досвіду.

За результатами перевірки визначать, чи можуть ці автомобілі використовуватися в майбутньому для посилення підрозділів Державної прикордонної служби України, в тому числі у зоні бойових дій на Донбасі, повідомляє офіційний сайт ДПСУ.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру