The Hardkiss записали кліп для “Євробачення” у горах Карпат

Дата: 19.02.2016
Автор:

Режисером нового відео традиційно для The Hardkiss виступив креативний продюсер і гітарист групи Вал Бебко, інформують ”Вікна” з посиланням на прес-службу гурту.

Зйомки відбувалися влітку на Буковелі. На момент зйомок фронтвумен гурту Юлія Саніна перебувала на сьомому місяці вагітності, що тільки підкреслило сенс історії. Вал зазначає, що “Helpless” — одна із найбільш атмосферних робіт The Hardkiss.

«Helpless» – пісня про народження. У момент, коли людина усвідомлює істину, вона ніби народжується заново. У цю мить вона дуже вразлива – це боляче. Але потім вона стає сильною та безстрашною. І у цьому їй допомагає любов. Нині кожен з нас, як і Україна у цілому, знаходиться у перехідному стані, в очікуванні відродження», – розповіла про композицію вокалістка The Hardkiss Юлія Саніна.

Саме із цією піснею The Hardkiss вибороли друге місце, що дозволило потрапити їм до національного фіналу. Іншими фіналістами стали Джамала та Brunettes Shoot Blondes.

У фіналі національного відбору конкурсу “Євробачення 2016” група The Hardkiss виступить 21 лютого. Виступ відбудеться в прямому ефірі. Початок — о 19:00.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру