Путінський посланець Гризлов прилетів до Києва, але “пролетів” із зустріччю з Президентом України

Дата: 11.01.2016
Автор:

Для російських літаків поява в українському авіапросторі заборонена. Московському посланцю цього разу зробили виняток - на прохання МЗС. Літак Гризлова в аеропорту Борисполя

Представник України у Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кучма в понеділок у Києві провів переговори з представником РФ у Тристоронній групі Борисом Гризловим. Про це написала на своїй сторінці у Facebook прес-секретар Кучми Дарка Оліфер, передають Патріоти України.

Під час переговорів Кучма обговорив підготовку до найближчого засідання Групи. “Сьогодні в Києві Леонід Кучма зустрівся з представником Росії в Тристоронній контактній групі Борисом Гризловим. Під час бесіди Леонід Кучма та Борис Гризлов обговорили підготовку до засідання Тристоронньої контактної групи в Мінську, яке пройде 13 січня,” – написала Дарка Оліфер.

У той же час політичний аналітик Павло Нусс вважає, що Путіну та Гризлову не вдасться втягнути Порошенка у сепаратні переговори. Так він прокоментував на своїй сторінці в Facebook візит Гризлова до Києва.

“Інформація підтверджується із достовірних джерел. Не важко припустити, що головною метою візиту Гризлова була зустріч з Президентом України Порошенком, який навіть не став розглядати таку можливість і відбув із робочим візитом у Тернопільську область,” – вважає Нусс.

На його думку, Кремль прорахувався, переоцінивши свій авторитет. “Тепер Борис Гризлов може розраховувати на зустріч зі своїми українськими колегами по Мінську. З Іриною Геращенко або Леонідом Кучмою московський чиновник зустрітися може, й обговорити одну з позицій “мінського пакету”, але на рівні АП зустрічі не буде. Це порушення субординації.

Всі переговори і досягнення результатів можливі в рамках мінського процесу, і Кремлю просто не під силу втягнути Президента Порошенка у сепаратні переговори,” – підсумував експерт.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру