СБУ завадила бандитам здійснити теракт, який мав знеструмити Маріуполь

Дата: 29.11.2015
Автор:

Біля Маріуполя знайдено схрон з ворожими боєприпасами.

Контррозвідники Служби безпеки України вважають, що скористатися ним диверсанти планували напередодні виборів або в день голосування. Про це повідомляє ТСН.

Схованку з чотирма протитанковими мінами, електродетонатором і тротиловими шашками знайшли в сухій траві. Силовики припускають, що зловмисники планували підірвати електроопори для живлення комбінату Ілліча та прилеглої території, щоб дестабілізувати Маріуполь і зірвати вибори.

Нагадаємо – сьогодні, 29 листопада в прифронтовому місті обиратимуть депутатів і мера. Напередодні виборів введені безпрецедентні заходи безпеки.

“У зв’язку із заявами лідерів “ЛНР” і “ДНР” про можливі теракти в Маріуполі прийняті додаткові заходи. Блокпости посилені додатковими силами Нацгвардії і службою військового правопорядку. Вони виявляють підозрілий транспорт, скупчення людей з метою недопущення різного роду провокацій”, – пояснив прес-офіцер сектора “М” Олександр Кіндсфатер.

Тим часом на Донеччині поблизу села Покровське Артемівського району співробітники СБУ спільно з поліцією виявили ще один схрон – із протитанковими і протипіхотними мінами.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Схрон був обладнаний в покинутому сараї за околицею селища.

“Співробітники спецслужби вилучили зі схованки протитанкові та протипіхотні міни ТМ-62м і МОН-50, орієнтовна вага уражуючих елементів еквівалентна 4 кг пластиду. В окремому кутку було замасковане знаряддя для виготовлення т.зв. “розтяжок” – дроти, оболонки від запалювальних ракет, запали”, – йдеться в повідомленні.

У СБУ заявили, що всі засоби ураження вилучено. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру