Вулицю в Києві, де розташоване посольство РФ, вирішено перейменувати на честь українських добровольчих батальйонів

Дата: 26.08.2015
Автор:

Профільна комісія Київради підтримала проект рішення щодо перейменування вулиці Панфіловців на вулицю Добровольчих батальйонів. 

Про це повідомляє прес-служба Київради. “Прийняття та виконання цього рішення дасть можливість вшанувати пам’ять воїнів добровольчих батальйонів, які зробили вагомий внесок у боротьбі за незалежність, розбудову Української Держави, підтримання міжнародного миру і безпеки, зміцнення міжнародного авторитету України”, – сказано у повідомленні.

У пояснювальній записці до цього рішення згадується історія створення добровольчих батальйонів в Україні минулого року, а також вказується, що наразі вони входять до структури Збройних сил та беруть участь в антитерористичній операції.

Видатки на організаційно-правові заходи з перейменування пропонується передбачити при коригуванні бюджету Києва на 2015 рік.

Як відомо, на вулиці Панфіловців, 5 знаходиться консульський відділ посольства Росії. Рішенням Верховної Ради Росія визнана агресором та винуватцем подій у Криму та на сході України.

http://patrioty.org.ua/

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру