Російський ГРУшник, пійманий у Щасті, розказує, що в Україні повно російських військовополонених

Дата: 02.08.2015
Автор:

Капітан ГРУ Єрофєєв - забутий Москвою, яка послала його вбивати українців...

Окрім затриманих на Луганщині військовослужбовців ГРУ ЗС РФ Александрова та Єрофєєва у Київському СІЗО знаходиться ще багато російських військовополонених.

Журналіст російської  ”Новой Газеты” Павєл Канигін зустрівся із затриманими ГРУшниками в Київському ізоляторі, повідомляють “Патріоти України”.

“Затриманих росіян я чекаю в невеликій кімнаті для побачень в СІЗО в Аскольдовому провулку. У Києві ізолятор називають елітним. Колись тут знаходилися Юрій Луценко і засуджений до довічного ув’язнення за звинуваченням у вбивстві журналіста Гонгадзе генерал-лейтенант МВС Олексій Пукач. Супроводжував мене оперативник СБУ, який  називає місцеві камери “номерами”. “Дуже добре тут у нас. Окремі туалет, душова. Ліжко. Не знаю, ніби і телевізор є, – хвалив СІЗО есбеушник. – Їм тут, скажу навіть, більше подобається, ніж в госпіталі. Умови які!” – розповів журналіст.

“На побачення мене пускають тільки з диктофоном – ніякого відео, посилаються на якийсь внутрішній розпорядок. У кімнаті майже немає меблів, але стоїть комп’ютер з вебкамерою. Росіян заводять по черзі, під час бесіди присутній також наглядач. Єрофєєва садять на заяложену табуретку. Капітан зовсім блідий, але з бадьорим голосом”, – пише Канигін. На бесіду дали 15 хвилин.

Капітан Єрофєєв розповів, що він такий не один сидить в українському СІЗО – таких багато, але про них просто не говорять. “Дуже багато знаходиться таких затриманих росіян під слідством. Я як би не один такий із Сашкою тут сиджу. Просто тільки про нас розповідають і пишуть. А реально таких багато”, – сказав Єрофєєв. На питання, хто вони і чому про них не розповідають, він не зміг відповісти ствердно. “Не знаю. Немає піару в їх випадках, не знаю, чому. Те ж саме про Савченко скажу. Вона ж не одна в Росії така знаходиться затримана. Громадян України взагалі багато серед затриманих, десятки. Але говорять тільки про Савченко, про інших не згадують”, – сказав російський спецназівець. На його думку на них хтось піариться. “Багато говорять, але нічого не роблять (для нашого звільнення). Ось що найприкріше”, – додав Єрофєєв.

 http://patrioty.org.ua/

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру