Український військово-технічний прорив: літаку Ан-178 пророкують успіх на міжнародному авіасалоні “Ле Бурже”

Дата: 11.06.2015
Автор:

Росіянам з їх старою рухляддю такі військові "транспортники" й не снилися...

Новий український військово-транспортний літак Ан-178, який ДП “Антонов” представить у рамках 51 Міжнародного авіакосмічного салону “Ле Бурже-2015″ з 15 по 21 червня, має сприятливі умови для просування на світові ринки.

Таку думку кореспондентові Укрінформу висловив експерт празького бюро Центру досліджень армії, конверсії і роззброєння Михайло Самусь.

“Останні невдачі європейського транспортника А400М та відставання від графіка прямого конкурента Ан-178 – бразильського військово-транспортного літака Embraer KC-390 – створили для українського літака надзвичайно сприятливі умови для просування на світові ринки”, – переконаний він.

За словами експерта, Україна, яка фактично знаходиться у стані війни з Росією і перебуває у надзвичайно важкій економічній ситуації, анонсувала на Ле Бурже світову прем’єру новітнього військово-транспортного літака Ан-178, і це “її шанс знайти нові коопераційні зв’язки”.

На думку Самуся, жодна кооперація та спільне виробництво авіакосмічної та оборонної продукції з країною-агресором, якою сьогодні є Росія, неможливі в принципі.

“Для української оборонної та авіакосмічної промисловості це означає розрив сотень виробничих зв’язків, тому в таких умовах більшість перспективних проектів, які реалізуються українською авіакосмічною промисловістю, потребують повного переосмислення, створення нових коопераційних зв’язків з європейськими та американськими компаніями, замість російських підприємств”, – зазначив він.

www.ukrinform.ua

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру