Цьогорічний фестиваль “Бандерштат” матиме нові “родзинки”

Дата: 15.05.2015
Автор:

Всеукраїнський фестиваль «Бандерштат», який уже вдев’яте пройде у Луцьку, триватиме три дні – з 31 липня по 2 серпня на території іподрому в Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Цьогорічний фестиваль буде присвячений питанню розбудови нашої країни, пошуку шляхів та можливостей для втілення усіх задумів молодого покоління українців. Відтак, у рамках заходу відбудеться Форум молодіжних патріотичних організацій та ініціатив, – повідомляє офіційний сайт заходу

Загалом на відвідувачів «Бандерштату» чекає, як завжди, насичена і дуже цікава фестивальна програма: інтелектуальні гутірки-дискусії, колоритна та драйвова музика (планується участь декількох іноземних гуртів), літературна сцена, низка спортивно-розважальних заходів, дитяче містечко, нічні кіноперегляди, майстер-класи, презентації, виставки, ярмарок, екскурсії.

Також під час фестивалю відбудуться дві знакові події: патріотичний сплав на байдарках річкою Стир до смт. Колки – місця, де була створена Колківська республіка УПА та проведення авто-,мото-,велопробігу вулицями Луцька, присвяченого пам’яті провідника ОУН Степана Бандери.

Про хедлайнерів фестивалю та інші деталі програми повідомимо згодом.

Організатором фестивалю незмінно залишається громадська організація «Національний Альянс».

www.bandershtat.org.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру