На Донеччині схоплені вісім бандитів з «Руської православної армії»

Дата: 29.12.2014
Автор:

Працівники управлінь по боротьбі з організованою злочинністю Донецької та Житомирської областей затримали вісім учасників так званої «Російської православної армії Донецької народної республіки».

Про це на своїй сторінці в Facebook написав начальник ГУ МВС України в Донецькій області В’ячеслав Аброськін, передає depo.ua.

«Під час проведення обшуку місця проживання затриманих були вилучені автоматична зброя і п’ять комплектів камуфляжної форми з шевронами«Російської православної армії», – повідомив він.

Даний факт зареєстрований і внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань Красноармійського міськвідділу міліції Донецької області.

За словами Аброськіна, з липня по грудень ця банда в камуфляжній формі та масках здійснювала збройні напади на приватних підприємців та мешканців Донеччини.

Крім того, угрупування причетне до пограбувань автозаправних станцій, магазинів та інших підприємств регіону.

Зараз перевіряється інформація про причетність затриманих до скоєння терористичних актів та проведення диверсійних заходів на території Донецької області.

Як повідомляв depo.ua, біля Красноармійська Служба безпеки України затримала двох громадян України – бойовиків з бандформування «Кальміус».

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру