У Харкові на благодійному акціоні продадуть ляльку-мотанку, зроблену майстринею з Черкас із матеріалу, привезеного з АТО

Дата: 13.12.2014
Автор:

Ляльку-мотанку зроблену з матеріалів, переданих з гарячих точок АТО, продадуть на студентському благодійному аукціоні «ІХ Аукціоні надій: «Рухаюсь-живу!» , що пройде 24 грудня  у Харківському інституті Університету банківської справи НБУ. Її автор – відома майстриня з  Черкас Лариса Теліженко.

Лариса Теліженко зі своєю лялькою

Головним матеріалом для виготовлення ляльки, як і завжди, стало старовинне домоткане полотно. Древо на спідниці має символічний зміст – життя завдяки боротьбі, розквіт у світлі . “Час вимагає від нас змін лиш для того щоб бачити сьогоднішній день який він є, а не через дзеркало заднього виду. Новий стиль, нові цінності та цікаві історії матеріалів -дозволили розширити стандартне бачення ляльки-мотанки як такої. Працювалося над лялькою напрочуд легко, з особливою радістю на душі. Переконана, що це відчуття передасться новому власнику роботи і спільними зусиллями ми примножимо добро», – говорить Лариса Теліженко. Мета благодійного аукціону – залучення коштів для придбання динамічних параподіумів для реабілітації хворих в Українському науково-дослідному інституті протезування та відновлення працездатності, серед яких і поранені військові. На благодійних торгах на продаж виставлять лоти від відомих людей, митців, художників, вироби ручної роботи, сертифікати на послуги. Для гостей Аукціону відбудеться показ модних речей з національною символікою, які теж можна буде придбати.

http://v4asno.com

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру