У боях на Сході знову відзначився “Азов” і “кіборги” з Донецького аеропорту

Дата: 13.10.2014
Автор:

Сили АТО в понеділок відбили чергову атаку на Донецький аеропорт.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

“Після артилерійської підготовки бойовики атакували Донецький аеропорт. Штурм відбито, об’єкт під нашим контролем. За минулу добу знищено 12 бойовиків, танк та бронеавтомобіль “Тигр”, – сказано в повідомленні.

Крім того “неконтрольовані терористичні збройні формування неодноразово обстріляли позиції сил АТО в районі н.п. Авдеевка, Дебальцево, Чернухіно, ТЕС в місті Щастя”.

“Для обстрілу наших сил в районі Комуна бойовики застосували РСЗВ БМ-21 Град”, – сказано в повідомленні.

“Бойове зіткнення в районі н.п. Сміле завадило спробі терористів розгорнути на дорозі свій блок пост. Рішучими діями українських підрозділів бойовиків розсіяно, визначена ділянка залишається під нашим контролем”, – повідомили в АТО.

Крім того, в АТО повідомили, що в районі Талаковки поблизу Маріуполя бойовики обстріляли з мінометів та стрілецької зброї позиції сил АТО.

“Вогнем у відповідь вогневі точки бойовиків нейтралізовані. Втрат серед українських військовослужбовців немає”, – сказано в повідомленні.

Минулої доби саме батальйон “Азов”, який нещодавно став полком, знищив російський танк. Про це прес-служба полку повідомляє у Facebook. Три дні по позиціях українських військових бив ворожий танк. Минулої ночі розвідка Збройних сил України та полку особливого призначення “Азов” вирахувала місце розташування танка противника. У неділю вранці, коли ворожий танк знову почав стріляти по позиціях українських військових, він  отримав гідну  відповідь і був знешкоджений. Бійці полку особливого призначення “Азов” біля знищеного танка Т-64 знайшли обгортки від армійських сухпаїв російського виробництва, що вказує на те, звідки були вороги. Також розвідгрупа “Азова” побачила броньований автомобіль “Тигр”, який прибув на місце загибелі свого танка. Ворожа машина теж була знищена разом із екіпажем.
 http://tsn.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру