Міністр оборони України: Путін кинув на загибель солдатів Росії, коли зрозумів, що банди на Донбасі скоро будуть ліквідовані

Дата: 14.09.2014
Автор:

Цей український боєць вже стомився рахувати кількість ворогів, які стали порохом на його чоботях...

У бою під Іловайськом загинули 107 українських військових, — повідомив Міністр оборони України Валерій Гелетей в інтерв’ю 5 каналу. “Ми наступали по всьому фронту. Ми практично оточили місто Луганськ, оточили місто Донецьк, саме через Іловайськ… Ми вже працювали на частині міста Луганськ, ми заходили в місто Донецьк… <…> Вже найближчим часом ми очікували зачищення міста Горлівка”, – наголосив Гелетей. На його думку, саме на цій стадії Путін зрозумів, що він програв війну на Донбасі. Адже ще трошки, і основні центри тероризму будуть знешкоджені. Тому, вважає Гелетей, російський президент і вирішив ввести свої війська. Саме це кардинально змінило масштаб антитерористичної операції та ситуацію на фронті.  “Коли йде така широкомасштабна операція, в таких операціях втрати зовсім інші”, – зазначив міністр, пише УНІАН.   Гелетей повідомив, що вже зараз відомо про 107 загиблих під Іловайськом українських патріотів. Однак у російської сторони втрати набагато більші. “Там набагато більше втрат. Набагато більше втрат людської сили. Але про це чомусь менше говорять. Тому що в Росії роблять все, щоб замовчати. А там більше 300 чоловік “200-х”, яких повезли в Росію”, – заявив він.

Нині на Донбасі проросійські бойовики у звичному для них бандитському стилі продовжують бандитські напади, незважаючи на перемир’я. Зокрема, 12-13 вересня вони невдало штурмували аеропорт Донецька та декілька населених пунктів. У кожному з випадків атаки було відбито. Причому тільки за один день 12 вересня українські війська знищили три ворожі танки і ліквідували 12 бойовиків.

www.expres.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру