В Маріуполі знешкоджено угруповання, яке готувало диверсії на об’єктах інфраструктури в місті та околицях

Дата: 06.09.2014
Автор:

Служба безпеки України припинила в Маріуполі Донецької області злочинну діяльність бойовиків терористичної організації “Донецька народна республіка”, які планували збройні напади на українських силовиків і збирали інформацію про українських військових.

Як повідомляє прес-центр СБУ, в результаті спецоперації затримано лідера і дваох членів злочинного угруповання. “Зловмисники збирали інформацію про місця розташування військової техніки, блокпостів, чисельність особового складу і озброєння ЗС України. Крім того, члени злочинного угруповання планували збройні напади на українських військовослужбовців і співробітників правоохоронних органів, а також готували диверсії на об’єктах інфраструктури в м.Маріуполь та прилеглих районах “, – йдеться у повідомленні.

У затриманих вилучено автомат Калашникова АК-74 з двома спорядженими магазинами, карабін з оптичним прицілом, 3 ручні гранати, 20 пляшок з готовим “коктейлем Молотова” та інгредієнти для їх виготовлення, 2 радіостанції і багато патронов.В рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 111 КК України (державна зрада) здійснюються відповідні оперативно-розшукові та слідчі дії.

www.telegraf.com.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру